top of page

Vi anbefaler
De bedste i branchen

IMG_2232.JPG
Kopi af Logo v.1 kopi.png

Drømmetyl

Eventplanning & Eventstyling

Brudevals og smuk bryllupspynt går hånd i hånd. Drømmetyl laver smukke og unikke opsætninger til livets fester og kan hjælpe med alt fra fortryllende oppytning, til organiseret planlægning og afvikling af lige netop jeres drømmeevent.

Book gennem os og få rabatkode!

https://drommetyl.dk/

41514120

 • Sort Instagram Icon
 • Facebook

Kagefryd

Ikke bare en kage

Ingen brudevals uden bryllupskage!

"Hos Kagefryd bager vi kager i mange farver og former – og til enhver anledning. Hos Kagefryd er en kage “ikke bare en kage”, men en dyb passion, og med stor kvalitet i råvarer og udtryk. Kagerne bages med æstetik, og kæmpe respekt for råvaren. Kagerne er rustikke, smukke, organiske og ærlige."

De sætter en ære i at kreere lige præcis jeres drøm af en kage til jeres store dag.

https://kagefryd.dk/

31367664

 • Sort Instagram Icon
 • Facebook
nyt logo.jpg
wedding stories logo.jpg

Wedding Stories

Wedding photography

D. 1. januar 2018 blev Wedding Stories født.

"Med en masse erfaring og viden i bagagen fra tidligere, og en grundtanke om at jeg vil fortælle netop Jeres historie.

Jeg elsker det rustikke og nordiske look, hvilket min billedstil også bærer præg af. For mig er det vigtigt at skabe autentiske billeder, hvor historien er med og jeg vil have brudeparret til at slappe af i mit selskab, for først der sker magien.

Det jeg skaber, skal kunne noget helt specielt! Det skal kunne mærkes helt ind i kroppen og jeg vil skabe smil selv 20 år efter brylluppet.

Mine billeder fylder folk med lykkesalighed, en fuldkommenhed og glæde der varer ved."

 

https://weddingstories.dk/

61318429

 • Sort Instagram Icon
 • Facebook

LEDgulv

Danmarks fedeste dansegulv

Giv din fest, dit bryllup eller anden begivenhed et specielt og unikt touch, som ikke tidligere er set i Danmark. Med et LEDgulv kan du give dine gæster en speciel oplevelse, som de aldrig vil glemme. Et LEDgulv kan skabe rammerne for en romantisk brudevals, en vild diskofest eller et stilrent cocktail party. Mulighederne er uendelige og der kan skabes alle slags stemninger. Én ting er sikkert - et LEDgulv vil skabe en unik atmosfære hver gang!

https://ledgulv.dk/

 • Sort Instagram Icon
 • Facebook

93808188

kvadradisk logo.png
IMG_1543.JPG

Fuhrmanns Brudekjoler

Find den perfekte brudekjole til din store dag!

Hos Fuhrmanns får du både din drømmebrudekjole og service i verdensklasse!

"Det er vigtigt, at du føler dig tryg og godt tilpas på din bryllupsdag og derfor vil vi gøre alt for, at vi finder den helt rigtige brudekjole til dig. Derfor tilbyder vi alle kommende brude en unik og personlig vejledning og lægger stor vægt på at give en professionel service igennem hele forløbet.

Vi sætter 1 1/2 time af til selve prøvningen. I dette tidsrum, får du din egen private stue samt din egen personlige brude stylist, som sammen med dig vil finde din drømmekjole.

https://fuhrmanns.dk/

31314882 

 • Sort Instagram Icon
 • Facebook

Grundtvig Productions

Videograf & Redaktør

Daniel fra Grundtvig Productions er en passioneret, hårdtarbejdende og dedikeret videograf og videoredaktør. Han har en vidtrækkende erfaring i alle aspekter indenfor videoredigering og kan hjælpe jer godt på vej lige fra jeres idé til det endelige produkt.

Lige meget om i søger en dygtig videograf til jeres bryllup, der kan forevige jeres store dag, en fantastisk videoproduktion af jeres næste event eller en professionel promo til jeres virksomhed, er Grundtvig Productions noget for jer!

https://www.grundtvigproductions.com/

53803647

 • Sort Instagram Icon
 • Facebook
GP_LOGO_edited (1).jpg
bottom of page