top of page
E775047A-2C47-4F9F-B8EE-881FE70680BD_edited.jpg

Om os

Brudevals - Den Evige Dans er startet af Jakob Stenbæk og Mie Funch tilbage i maj 2022. Vi er 2 elitesportsdansere med en samlet erfaring på mere end 30 år og med en vision om at give alle muligheden for at få lige netop jeres drømmebrudevals. På kun et år er vi blevet Danmarks førende firma indenfor privatundervisning i brudevals, og vi glæder os til at hjælpe mange flere kommende brudepar med jeres første dans.

 

Bag Jakob og Mie står et team af verdensklasse sportsdansere, der ønsker at sprede danseglæden ud til alle og enhver. Vi tilbyder nærværende og professionel danseundervisning i brudevals som alle kan følge med i og sørger også for danseunderholdningen til jeres store dag - om vi skal hive gæsterne op af stolene i en sjov fællesdans eller åbne dansegulvet med et brag af et danseshow.

 

Vores undervisning i brudevals foregår i hele Danmark! 

I København har vi smukke og rummelige danselokaler i Grøndal MultiCenter og i Århus i Studie 43 i Risskov, men tilbyder også hjemmeundervisning til alle jer i resten af Danmark.


Vi ønsker at give vores kunder en oplevelse fyldt med nærvær, kærlighed og masser af smil. Lad os hjælpe jer mod en smuk og romantisk brudevals.

Vores team

bottom of page